geert_edited.jpg

Invictus

OCR Team Belgium

Invictus is ontstaan in de garage van Geert Timmermans en Jarne Nevejans in 2019 na het verbouwen van het huis van Geert. Beide zijn al jaren enorm gepassioneerd bezig met Obstacle Course running. Niet alleen als atleet hebben zij doelen. Beide maken er ook hun missie van anderen met dezelfde passie en drive te begeleiden in de sport van het obstakellopen. 

In het Gentse bestond er de afgelopen jaren het OCR Flanders Team. Geert, Jarne en Thomas besloten hun visies, missie en passie samen te gooien om Invictus OCR Team Belgium op te richten. We geloven erin door samen te werken, kennis en passie te delen dat Invictus OCR Team Belgium de voorloper, de pionier en visionair kan zijn in het Belgische obstacle course racing. Met trainingen voor jeugd, volwassen en begeleiding voor zowel de competitieve als recreatieve atleet.

 

 

Wat is nu het verschil tussen Combatzone en Invictus OCR Team Belgium

Beide zijn twee afzonderlijke VZW's. Combatzone is er als onafhankelijke trainingslocatie. Invictus OCR Team Belgium is een club, een team dat de Belgische atleten samenbrengt in een community. Invictus Team OCR Belgium heeft zijn trainingslocatie in Aalst. Combatzone wordt als tweede trainingslocatie gebruikt om een breder publiek aan te trekken en verplaatsingen te minimaliseren. Combatzone noch Military Sport Academy heeft iets te maken met de werking of beleid van Invictus OCR Team Belgium.

geert11_edited.jpg